Nieuwe Trend! Marryoke Trouwfilm

Marryoke is de nieuwst overgewaaide trend uit Amerika en is een combinatie van “marriage” en “karaoke”.

Trouwfilm, Alles is Mogelijk

Vanaf het moment dat goedkopere camera’s en gebruiksvriendelijkere bewerkingsprogramma’s op de markt zijn krijgt de trouwfilm een hele andere betekenis en inhoud. Een trouwfilm ziet er tegenwoordig uit als een videoclip, niets is te gek en alles is mogelijk!

Marryoke Trouwfilm Couple Guitar

Hoe Werkt Marryoke?

Tijdens verschillende momenten op de bruiloft wordt er een vooraf  door het bruidspaar uitgekozen lied gedraaid waarop de bruid, bruidegom en hun gasten playbacken en dit wordt opgenomen op camera.

Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens het maken van de foto’s, tijdens de plechtigheid en tijdens het feest. Het gaat steeds om een aantal zinnen tussen de bedrijven door waardoor alles op deze dag gewoon volgens plan kan verlopen. Alle opnamens worden uiteindelijk aan elkaar gemonteerd tot een videoclip.

Een heel bijzonder aandenken aan de mooiste dag van je leven, je kunt de videoclip steeds opnieuw bekijken zonder dat het gaat vervelen.

Marryoke Trouwfilm  Couple

Marryoke Videoclip

Hieronder een voorbeeld van een video om een indruk te krijgen van het resultaat.

 

Wil je dat jouw mooiste dag wordt vastgelegd in een videoclip, dat kan! Voor meer informatie mail of bel Astrid Santé van Celestial Weddings.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to “Nieuwe Trend! Marryoke Trouwfilm”

  1. Coos Huizen says:

    Ik kom zeker nog eens kijken!

Leave a Reply

Get Adobe Flash player