Populaire Bruidskapsels Haaraccessoires Bruid

Haaraccessoires Bruid

Heb je er ook wel eens aan gedacht om overdag en ‘s avonds verschillende haar accessoires te gebruiken? Met een beetje oefening draai  je de curlies zo uit je haar, of combineer  met je andere gekozen haaraccessoire.  Fascinators op een clip of diadeem  is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen.

Curlies Haarspiralen

De meest gekozen haaraccessoire voor bruidskapsels is toch wel curlies. Curlies worden ook wel haarspiralen genoemd, en zoals het woord al zegt; zo is het ook!

Curlies zijn kleine spiraalvormige haarsieraden met een elegante, romantische- of glamourversiering. Je kunt ze met een draaibeweging in en uit het haar draaien en zullen zo stevig de hele dag blijven zitten. Curlies zijn dus ook geschikt voor korter haar of in half opgestoken haar. Er zijn heel veel verschillende soorten. De favoriet is toch wel de parelcurlie. Romantische bruiden vallen op deze haarsieraad.

Wat natuurlijk ook erg leuk is om de parelcurlies met en zonder strassteentje te combineren, Combineer en  creëer een speels effect en beleving in je bruidskapsel. Combineer bv. bloemetjes  met strassvlinders voor een zomers effect. Ga voor de glamoureus look, en kies voor zilverkleurige curlies zoals zilverkleurige roosjes of voor de goudkleurige strass steentjes. Gebruik  gekleurde curlies voor een vrolijk geheel. Houdt bv. ook  rekening met je haarkleur, wat wel en niet opvalt.

Bruidskapsels haaraccessoires bruid curlies

Mijn advies:  kies een oneven aantal  curlies of haarpinnen en plaats ze zo in het haar dat aan alle kanten een curlie of pin zichtbaar zal zijn. Dit is wel zo leuk, als op de foto’s  genomen van verschillende hoeken de haaraccessoires zichtbaar  zal zijn.

Haarkunstwerkjes! Haarpinnen en Fascinators

Nog twee populairste haaraccessoires voor je bruidskapsel.

Haarpinnen

Haarpinnen  zijn  net als curlies kleine versieringen, maar dan op een haarpin. Deze haarsieraad is alleen geschikt voor lang haar. Het voordeel van pinnen zijn dat je ze platter tegen de hoofdhuid en het kapsel kunt steken. Haarpinnen zijn in verschillende versieringen verkrijgbaar en natuurlijk ook erg leuk om te combineren net zoals de curlies. Soms heb je ook grotere haarversieringen op een haarpin zoals een organza bloem, dan kan een enkele haarpin al genoeg zijn om de juiste look te creëren.

Bruidskapsels haaraccessoires bruid haarpinnen

Fascinators

Fascinators  kunnen worden gedragen op de voorkant of zijkant van het hoofd. Deze prachtige haarkunstwerkjes zijn op een haarkam, diadeem of clips bevestigd, dus zeer makkelijk om zelf in het haar  te bevestigen. Ook zeker geschikt voor korter haar . Kies dan voor een clip of diadeem een fascinator  haarkam  kan   met en lengte van ongeveer 5 a 7 cm.  Zo is er namelijk genoeg lengte om een getoupeerd bedje te maken waar de haarkamfascinator de gehele dag goed en stevig in blijft zitten. Er is een groot aanbod in verschillende stijlen fascinators. Een Populaire stijl voor je bruidskapsel zijn de traditionele gezichtssluiers. Maar denk ook eens aan de hoed fascinator  Dit is de perfecte bruidsfascinator  voor een winterbruiloft.

Bruidskapsels haaraccessoires bruid fascinators

Mijn advies: Helemaal anders hoeft niet! kies vooral een bruidskapselstyle en haaraccessoire die bij jou past,  waar jij de hele dag  mooi in wilt zijn. Lekker voelen met je bruidskapsel  is heel belangrijk want dit straal je dan uit. Ben je van  mening dat een haaraccessoire helemaal niks voor je is? Denk dan eens om je haar  te kleuren. Met kleurcombinaties kun je het haar er feestelijk en uniek uitlaten zien en ben je toch iets anders dan anders. Overleg eventueel met je kapper welke haaraccessoire jij het beste kunt kiezen voor je bruidskapsel of voor je kleuradvies.

Gastblogger Anoeska Bergs is eigenaar van Haircareshop.nl ( facebook )

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player