Tip: Westwing Home & Living

Het is ondertussen weer een tijdje geleden, maar onlangs ontving ik geheel onverwacht een mailtje van Westwing Home & Living. Het bedrijf zocht experts in de bruidssector om mee te werken aan een wedding special, waar ze een plattegrond met de leukste wedding planners van Nederland in gezet hebben.

In de wedding special van Westwing zijn de belangrijkste aspecten die een bruiloft met zich meebrengt gefeatured. Zo wordt er aandacht besteed aan verschillende types van huwelijken. Of je nu graag op traditionele wijze in het huwelijksbootje stapt, of liever je excentrieke kantje toont met een bruiloft in vintage stijl; Op de pagina vind je ook tips voor het perfecte huwelijkscadeau, bruiloftscateraars, trouwlocaties, en een overzicht van de beste bruiloftsfotografen en wedding planners. En ik kan je met enige trots meedelen, dat ik tot die laatste groep behoor!

Neem dus zeker en vast een kijkje in de wedding special!

 

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player