Prachtige Helium Ballonnen? Bioballon Duiven!

Trouwen in het groen

Het is wat misleidend, maar het gaat hier niet om in het groen te trouwen of je mooiste dag te vieren op het voetbalveld, al zou dat wel verleidelijk kunnen zijn (voor de bruidegom).
Nee, hier bedoelen wij met trouwen in het groen het nieuwe trouwen anno 2012: Bewust (in de producten dat je koopt),  Duurzaam (in je besteding) en aandacht voor het Milieu.

Het oudbollige karakter van milieubewust hebben we inmiddels al ver achter ons gelaten. Groen is hip. Trouwen in het groen zelfs nog hipper. Maar wat betekent dat groen allemaal? Groen is kortgezegd het rekening houden met je omgeving, leven op een bewuste en verantwoorde manier. Dat je hiermee ook rekening houdt met het milieu is dan een voorwaarde. En dat is makkelijker dan denkt. Zelfs bij het organiseren van  je bruiloft.

TIPS:

  1. Bij het kiezen van de perfecte trouwlocatie let je op of jouw locatie duurzaam en verantwoord onderneemt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt dat ook wel genoemd.
  2.  Als je meerdere locaties hebt, probeer dan deze op loopafstand voor de gasten bereikbaar te houden.  Sportief en gezond, maar ook milieubewust.
  3. Probeer eens duurzame en groene producten in te zetten als afscheidspresentje, denk bijvoorbeeld aan “vergeet mij niet” greencards. Een zakje met bloemzaad met jouw opdruk dat je in een pot met aarde plaatst. En voor je het weet heb je “vergeet mij nietjes” bloemetjes die uitkomen. Orgineel en super groen.
  4. Jouw bruiloft aankleden met sfeervolle (groene en duurzame) producten hoeft helemaal niet duur te zijn denk eens aan de BIO Duif. Hip, Trendy en vooral groen.

Green Card Vergeet me niet

Feestartikelen Van De Sfeermaker

Tegenwoordig zijn er veel leuke en inspirerende producten op de markt die bijdragen aan een stukje bewustwording op het gebied van duurzaamheid  en milieu.  Producten waarvoor je niet hoeft in te  leveren op de kwaliteit en sfeer van jouw mooiste dag, maar juist dat beetje extra geven, waar je normaal niet aan zou denken.

Een van die inspirerende producten wil ik dan ook graag onder de aandacht brengen.

Als sfeermaker ben ik voortdurend bezig de markt te verkennen,  op zoek naar leuke  hippe en duurzame producten. Zo ben ik onlangs tegen de biologische duif aan gelopen.  Dat klinkt vreemd aangezien de duif per definitie al vrij biologisch is.  Echter in deze context heb ik het over een wensballon in de vorm van een duif die 100% biologisch vervaardigd is uit duurzame materialen.  Een mooi alternatief voor het oplaten van een echte duif. Echt groen verantwoord en nog diervriendelijk ook.

Helium Bioballon Duif

Oorsprong Bruidsduif

Het oplaten van een bruidsduif is iets magisch en inspirerend.  Al in de oudheid en dan gaan we enorm ver terug in de tijd zijn  – voornamelijk de witte – duiven het symbool voor voorspoed en vrede. Het is dan ook geen wonder dat het oplaten van deze beestjes de symboliek onderstreept voor vrede en loyaliteit, wat weer uitstekend past bij de trouwgedachte.

De Helium Bioduif, Inspiratie Tip!

Ben je op zoek naar een goede afsluiting waarmee je het bruidspaar en de gasten op een speciale en unieke manier wilt verrassen?  Kijk dan eens naar het groene alternatief voor het oplaten van een echte duif. De BIO Duif. Deze wensballon in de vorm van een duif heeft de eigenschap dat het langzaam weg “fladdert”. Een geweldige en unieke ervaring voor het bruidspaar.  Daarnaast is het oplaten van de Bioduif niet schadelijk voor het milieu en deze wordt gemiddeld binnen 100 dagen afgebroken en zelfs binnen 10 dagen als het in contact komt met water.

Kortom trouwen of jouw bruiloft in het groen en geef jouw dag iets unieks en extra’s mee en met weinig inspanning ben je al zeer verantwoord en leuk bezig.

helium ballon duiven

Roland Lentze

Sfeermaker en eigenaar van www.lichtbelevenis.nl de shop voor groene en duurzame gelegenheidsartikelen zoals wensballonnen, waterlantaarns, bio duiven en veel meer.
Website: http://www.lichtbelevenis.nl
Social: http://www.twitter.com/lichtbelevenis
Email: roland@lichtbelevenis.nl

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Prachtige Helium Ballonnen? Bioballon Duiven!”

  1. Nick says:

    Supercool idee!

Leave a Reply

Get Adobe Flash player