Luxe Witte Klapstoeltjes

Veel bruidsparen willen graag dat hun trouwceremonie er perfect uitziet. De witte luxe klapstoeltjes kunnen hiertoe een grote bijdrage leveren. Zowel voor een binnenceremonie, als een buitenceremonie zijn ze zeer geschikt.  Steeds meer bruidsparen kiezen voor een romantische trouwceremonie op het strand. Hier mogen deze witte klapstoeltjes natuurlijk niet ontbreken.

Er zijn zoveel leuke manieren om deze stoeltjes ook aan te kleden. Vaak wordt gekozen voor bloemdecoratie aan de stoelen langs het gangpad. Na de plechtigheid kun je deze bloemdecoratie opnieuw gebruiken. Met een passend vaasje kun je dit mini boeketje weer leuk op de tafels plaatsen tijdens de receptie. Zo heb je er twee keer plezier van!

Wist je dat Celestial Weddings aan bruidsparen die in Den Helder en op Texel trouwen deze bijzondere witte klapstoeltjes verhuurt?

Celestial Weddings verhuurt niet alleen witte klapstoeltjes, maar complete ceremoniesettings (incl. geluidsinstallatie).

Dus op een kale vlakte trouwen is niet meer nodig. Iedere locatie kunnen wij omtoveren tot een romantisch trouwdecor.

 

stoeldecowit klapstoeltje met roze deco

 

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player