Astrid Santé

Ik ben Astrid Santé, van beroep Weddingplanner en eigenaar van Celestial Weddings. Met mijn jeugdliefde Henri ben ik gelukkig getrouwd en samen hebben wij drie prachtige kinderen, twee zonen en een dochter. Van mijn plezier in organiseren en mijn passie voor het huwelijk heb ik mijn beroep mogen maken. Op deze blog schrijf ik over alle facetten rond het huwelijksfeest waarbij ik onder andere nuttige tips, adviezen en natuurlijk mijn professionele mening geef. Ik zal bijvoorbeeld schrijven over mijn persoonlijke ervaring, de planning en organisatie van de bruiloft,  style adviezen, leveranciers, locaties, foto en video, bruidsmode en accessoires en nog veel meer!

Ik hoop dat u mijn artikelen met even veel plezier leest als dat ik ze voor u schrijf. Kom geregeld even langs om mijn nieuwe publicaties te lezen. Ik wens u heel veel plezier!

Met hartelijke groet,

Astrid Santé

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Comments are closed.

Get Adobe Flash player