Ideeen voor bruiloft, laatste trends!

De virtuele uitnodiging

Het is heel erg leuk om in plaats van een standaard uitnodiging je uitnodiging zelf te filmen en op te sturen. Dit is een makkelijke, leuke en goedkope optie.

 

Romantische Trouwjurk

De trend die momenteel prominent aanwezig is is meerdere lagen en texturen en zachte stoffen in de bruidsjurk. Bruiden kiezen veelal voor de langere romantische jurken, jurken met open ruggen of one shoulder (zie eerder artikel weblog)

 Think pink, rose is helemaal hot op het moment zo ook de romantische trouwjurk.One shoulder jurk is ontzettend populair en verkrijgbaar in vele variantenRomantische jurk met veel laagjes en tule, erg populair momenteelLange romantische trouwjurk

 

Biologische bruidstaart

Vanwege het gezonde karakter kan ‘de groene taart’ niet missen in dit lijstje trends. Een taart gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten, denk hierbij aan kaneel, pompoen, walnoten, cacao, kokos, sinaasappel(schil), vanillestokjes et cetera wordt steeds gewilder.

Een overzicht van biologische taarten, variatie volop!

 

Think Pink!

Rose is dè kleur dit jaar, je ziet het overal in terug van de bruidskleding tot aan de decoratie.

 Roze bruiloft

Pioenroos

De pioenroos is momenteel helemaal hot, als decoratie en zelfs in het trouwboeket. De elegante orchidee doet het desalniettemin ook nog altijd goed.

 

High Wine

Een hele leuke variant op de High Tea is de High Wine. Erg leuk als arrangement in de namiddag tezamen met heerlijke hapjes en de gasten beleven een ware smaaksensatie.

Animatie acts

Vul je feest op met een vrolijke of een gekke act. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging met een knipoog, een grappige toiletdame of heer, een gekke ober of een schoenenpoetser in de zaal, paparazzi, sneltekenaars, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Leuk acts tijdens de feestavond, bijvoorbeeld paparazzi die de gasten op de foto zetAnimatie acts tijdens de feestavond zijn heel erg leuk, bijvoorbeeld een sneltekenaar

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player