Wedding Workshop in Den Helder

Wedding Workshop 21 november a.s. in restaurant Effe

Willen jullie je huwelijksdag graag goed organiseren en kunnen jullie leuke tips gebruiken? Volg dan een inspirerende workshop van professionele weddingplanners Astrid Santé en Sabine Schravemade.

De Wedding Workshop bestaat uit een programma  waarbij je in 3 uur op de hoogte wordt gebracht van o.a. trends, valkuilen en etiquettes op het gebied van trouwen. Natuurlijk zal er volop inspiratie kunnen worden opgedaan en krijg je tips om jullie huwelijksdag tot een eigen sprookje te maken.

Een aantal gastsprekers uit de trouwbranche komen aan het woord en tot slot ontwerpen jullie onder het toeziend oog van Nicole van Velsen van Fantasietaart een eigen bruidstaartje. Kortom alle ingrediënten om jullie op weg te helpen naar een fantastische droombruiloft!

Deze workshop is dé gelegenheid om samen met je ceremoniemeester, moeder, zussen of vriendinnen te doen.
Tip: geef je ceremoniemeester deze workshop kado!

De Wedding Workshop vindt plaats op zondag 21 november a.s. in restaurant “Effe”, aan de Beatrixstraat 62 te Den Helder van 13.30 uur tot 16.30.  De kosten bedragen €35 ,00 per persoon. Voor iedere persoon die je extra meeneemt,  betaal je € 25,00.

Natuurlijk gaan alle deelnemers met een leuk presentje naar huis.

Het aantal deelnemers van deze workshop is beperkt. Geef je daarom snel op via info@celestialweddings.nl . Ook kun je je telefonisch aanmelden bij Astrid Santé – 06-14643924.

Dit wil je toch niet missen?

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player