Vintage vogelkooitjes

Een heel uniek, leuk, sierlijk en multifunctioneel idee voor je bruiloft is de (vintage) vogelkooi.

Op de cadeautafel

Ideaal voor alle cadeau enveloppen die je als bruidspaar ontvangt, de enveloppen kunnen zo door de tralies door geschoven worden. Maak een kaartje/etiket en bevestig dit aan de voorkant van de kooi en plaats hem in, -op of rond de cadeautafel.

Decoratie

De vogelkooi kun je ook als decoratie gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld op de dinertafel zetten met mooie kaarsen erin, de wijn die geserveerd wordt of vul hem met (wilde) bloemen. Uiteraard kun je de vogelkooitjes overal ter decoratie neerzetten en/of ophangen. De vogelkooitjes zijn er in vele maten dus ook hier kun je in afwisselen.  Pimp je vogelkooi, spuit hem in je themakleur en decoreer hem in de sfeer van het thema. Denk aan bloemen, bladeren, strikken, linten, takken, nepvogeltjes, enzovoort.

Kijk voor de vogelkooitjes bijvoorbeeld op marktplaats of google op deze naam maar houd ook de voordelige retailers als Action en Xenos in de gaten. Uiteraard kun je  ook een dierenspeciaalzaak bezoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player