Trouwweekend op Texel

Maanden kijken jullie uit naar jullie trouwdag. Maar één dag vliegt zo voorbij.  Voor diegenen die toch wat langer willen genieten van hun bruiloft, heeft Strandpaviljoen Beach Inn te De Koog (Texel) een geweldig arrangement samengesteld. Namelijk het Trouwweekend.

Een weekend lang feest! Een droom voor velen maar hoe regel je dit nu. Texel is de plaats bij uitstek om jullie bruiloft in meerdere dagen te vieren! Je kunt een accommodatie reserveren voor groepen, volledig ingerichte tenten huren, maar ook zijn er appartementencomplexen en hotels in verschillende prijscategorieën.

Zo ziet jullie trouwweekend eruit

Vrijdagmiddag komen jullie gasten aan bij de accommodatie om de koffers uit te pakken en zich op te frissen.  Een bus of paardentram staat klaar voor een leuke rondrit op Texel.  Hebben jullie zin in een leuke groepsactiviteit, dan zijn er mogelijkheden te over. ’s Avonds wordt er gezellig met elkaar gedineerd. Een leuk begin van een heel bijzonder weekend.

Zaterdagochtend wordt de dag gezamenlijk begonnen met een feestelijk ontbijt, daarna kan iedereen zich klaarmaken voor de plechtigheid die aan het eind van de middag plaats vindt. In de avond een spetterend feest.

Op zondag  wordt er als afsluiting nog samen gebruncht.

Het wordt allemaal voor je geregeld

Strandpaviljoen Beach Inn heeft een eigen weddingplanner, die het voor jullie eenvoudig mogelijk maakt om jullie trouwweekend tot in de puntjes te regelen. Jullie maken een afspraak met de weddingplanner, geven jullie wensen aan en de weddingplanner gaat voor jullie aan de slag. Omdat ieder bruidspaar anders is, zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijk trouwweekend.

De weddingplanner heeft goede  prijsafspraken met heel veel trouwleveranciers op Texel en kan daarom voor een goede prijs een mooi trouwweekend samenstellen.

 

 

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , ,

One Response to “Trouwweekend op Texel”

 1. Gratiella Jansen says:

  Beste Astrid,

  Zo’n trouwweekend lijkt me helemaal geweldig!
  Nou mijn vraag,
  Ons budget is max. €10.000,-
  Eigenlijk moeten we daar ook de kleding van betalen.
  Is zo’n weekend mogenlijk met dit budget?
  Of hoef ik hier niet eens over na te denken?

  Wat ik eigenlijk graag zou willen is aankomst, die dag trouwen + feest,
  met

Leave a Reply

Get Adobe Flash player