Den Helder aan Zee, een Bijzondere Trouwlocatie

Als weddingplanner kom je overal in Nederland. Voor mij heel leuk om op deze manier je eigen land te ontdekken. Wat zijn er toch mooie plaatsjes met prachtige landhuizen en kastelen. Geef je de voorkeur aan een bruiloft op het strand, dan is het volgende misschien wel heel interessant om te weten.

Den Helder aan Zee heeft één van de breedste stranden van Nederland. Met mooi weer kun je heerlijk naar het strand zonder last te hebben van files. Velen hebben de weg naar Den Helder aan Zee al gevonden, maar nog heel veel mensen weten niet hoe prachtig het in Den Helder aan Zee  kan zijn.

Trouwfeest
Den Helder aan Zee heeft meerdere strandpaviljoens. Ze stralen allemaal een gezellige ongedwongen sfeer uit . Er moet wel een stukje door de duinen gewandeld worden, maar voor de trouwauto en het vervoer voor minder validen kan geregeld worden dat tot het strand wordt gereden.

Met mooi weer vier je je feest op het terras, en met wat slechter weer feest je lekker binnen. Hoe dan ook, het uitzicht blijft ’s avonds hetzelfde.  Een ondergaande zon, met zee en strand op de voorgrond.

Huwelijksnacht
Den Helder aan Zee heeft een prachtig torentje. Een gewilde bruidssuite voor veel bruidsparen. Vroeger was deze toren een kustwachttoren. Maar de  huidige eigenaren hebben er een mooi appartement van gemaakt.  Het toppunt van romantiek! Samen met je kersverse echtgenoot de huwelijksnacht doorbrengen hoog in een toren met een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Trouwvervoer
Den Helder aan Zee heeft een heel leuk treintje. De Jutter Express. Dit treintje rijdt het bruidspaar en haar gasten overal heen waar nodig. Ook een leuke traktatie voor de gasten is een rondrit met De Jutterexpres langs de dijk. Texel en De Razende Bol  kun je vanaf de dijk goed zien. Prachtig toch?

Hotels

Omdat Den Helder aan Zee  een toeristenplaats is, is Den Helder aan Zee  rijk aan hotels. Voor iedere beurs is er wel een geschikt hotel te vinden.

Voor de prijs hoef je het niet te laten! Trouwen en je trouwfeest vieren in Den Helder aan Zee kan heel aantrekkelijk zijn.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Den Helder aan Zee, een Bijzondere Trouwlocatie”

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door verseviskoerier.nl, es. es heeft gezegd: Den Helder, een Bijzondere Trouwenlocatie: http://t.co/R8moAQP […]

  2. Groupon says:

    Ziet er inderdaad prachtig uit.

Leave a Reply

Get Adobe Flash player