Leeuwarden, een leuke stad als trouwlocatie!

Op 5 september heb ik samen met een aantal andere weddingplanners twee dagen doorgebracht in Leeuwarden.  Het doel van dit tweedaagse bezoek was om Leeuwarden te ontdekken als “trouwstad”.

Verschillende Trouwlocaties

Allereerst stond op het programma  een rondvaart in een praam (een lange houten boot) door de grachten van Leeuwarden.  Wij keken onze ogen uit. Wat heeft Leeuwarden leuke grachten. En wat is er veel te vertellen over deze toch wel oude stad.

Ook werden ons verschillende trouwlocaties getoond. Leuke oude locaties, met mooie pleintjes, waar de romantiek vanaf straalde.

Leeuwarden is geen grote stad, maar heeft wel veel historie. Zo wist de ambtenaar van de burgerlijke stand te vertellen dat ons koningshuis afstamt van het geslacht Van Nassau dat in Leeuwarden leefde.  Wat velen niet weten, is dat Leeuwarden ook een praalgraf heeft.

Leeuwarden een Aanrader

Voor bruidsparen die een unieke bruiloft willen, is Leeuwarden een echte aanrader. Mooie trouwlocaties, leuke feestlocaties, veel mogelijkheden voor mooie trouwfoto’s, en heel veel leuke activiteiten te doen voor het bruidspaar en haar gasten.

Mooi meegenomen is ook nog dat je trouwdag vieren in Leeuwarden een stuk goedkoper is dan in en om de Randstad.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player