Trouwen op een Kasteel

Trouwen in een kasteel

Op 24 november jl. heb ik deelgenomen aan de Weddingplannersdag 2011, georganiseerd door Swinging.nl . Wij hebben verschillende kastelen bezocht die bijzonder geschikt zijn voor onze bruidsparen die  de wens  hebben om op een kasteel te trouwen.

Zelf was ik heel erg onder de indruk van  kasteel Wijenburg. Een mooi authentiek kasteel, met torentjes,  idyllische vensters, een oprijlaan en een slotgracht. Het perfecte decor voor de prins die zijn liefde zal verklaren aan de prinses van zijn dromen.

Van binnen heeft het kasteel een romantische uitstraling met kaarsen, meubels en schilderijen uit vervlogen tijden.  Alles is mogelijk op dit kasteel, van stoer discofeest tot stijlvol bal.  Het bijzondere van  het vieren van een bruiloft op kasteel Wijenburg is dat het hele kasteel met personeel exclusief tot de beschikking van bruidspaar en haar gasten staat.  En mocht het bruidspaar ook een kerkelijk huwelijk willen sluiten,  dan staat  op steenworp afstand een klein kerkje.

Overnachten, is totaal geen probleem. Aan het begin van de oprijlaan ligt hotel Van Balveren.  Een 3 sterrenhotel met 21 hotelkamers.

Kortom, kasteel Wijenburg bezit alle ingrediënten voor een prachtig sprookjeshuwelijk.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player