Trouwen in New York

Trouwen-in-new-yorkHeb je de stoute wens om in New York te willen trouwen? Opgehaald worden in een limo en je laten rijden door New York? Celestial Weddings maakt het allemaal mogelijk.

Studiereis

Tegenwoordig zijn er veel bruidsparen die de voorkeur geven aan een huwelijk buiten Nederland. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, ben ik in april op studiereis naar New York geweest. Ik heb kennis gemaakt  met de mooiste trouwlocaties en de beste leveranciers van New York die de bruidsparen uit Nederland een onvergetelijke tijd kunnen gaan bezorgen.

New York, Alles Binnen Handbereik

Na een rondrit door The Big Apple trouwen op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building, met uitzicht op Manhattan en de Hudson River en een romantisch etentje in The Boathouse bij het Central Park, het decor van veel bekende films; het ligt allemaal binnen handbereik, als je maar weet hoe en wat er geregeld moet worden. Een omvangrijke klus als je het zelf wilt doen, een makkie als je het uit handen geeft.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player