Bruiloft op Texel van Michel en Debbie

Op woensdag 25 mei 2011 gaven Michel en Debbie elkaar in de Schapenboet op Texel het ja-woord. Het was een prachtige zonnige dag. Voor alle gasten van het bruidspaar was het een grote verassing wat er deze dag te gebeuren stond. Het enige wat ze wisten was dat ze met de boot naar Texel gingen en dat daar een dubbeldekker voor ze klaar stond.

Schapenboet

De dubbeldekker bracht de gasten naar de door styliste Marjo Koppen, prachtig gedecoreerde Schapenboet. Daar werden ze verwend met door Strandpaviljoen Paal 21 verzorgde luxe broodjes en drankjes. Terwijl de gasten een broodje aten en een praatje met elkaar maakten, kwam Michel samen met zijn zoon Mees in een tuktuk aan bij de Schapenboet. Hij mengde zich nog even gezellig tussen de gasten. Ikzelf was op dat moment bij de bruid en bracht haar in mijn auto met een aantal van haar dierbaren, naar de Schapenboet. Ik hield nauw contact met mijn assistent, Marian Krook, en gaf op een gegeven ogenblik aan dat wij op ieder moment bij de Schapenboet zouden arriveren. Mijn assistent gaf de gasten de opdracht om binnen in de Schapenboet te gaan zitten.  Michel zou nog even buiten blijven. De trouwceremonie zou enkele minuten later plaatsvinden.

Op de muziek “Dat komt door jou”, liep Michel  de Schapenboet binnen. Eenmaal binnen gekomen, volgde het lied “Some say love”. Op deze muziek werd Debbie door haar tante naar Michel geleid. Het was een prachtig moment. De sfeer zat er goed in. Bruid en bruidegom waren ontroerd om elkaar op deze plaats te ontmoeten en gaven niet lang daarna, elkaar volmondig het ja-woord.

Na de plechtigheid gingen de gasten als eerste naar buiten zodat zij klaar stonden met rozenblaadjes, die naar het bruidspaar werden gegooid toen zij de Schapenboet uitliepen, waarna de toostglazen werden uitgereikt, en de vader van Michel een toost uitsprak. Na de toost liep het bruidspaar naar de bruidstaart en werd deze aangesneden. Een Dixielandbandje begon met spelen. Er heerste een feestelijke ontspannen sfeer.

Nadat er nog wat groepsfoto’s door de fotograaf werden genomen  gingen de gasten met de Dixielandband die voorop liep, terug naar de dubbeldekker. Het bruidspaar ging niet mee. Zij gingen op pad met de fotograaf  voor de fotoreportage en de gasten werden  in de dubbeldekker een uurtje naar de mooiste plekjes op Texel gereden.

Strandpaviljoen Paal 21

Op Strandpaviljoen Paal 21, werd het feest vervolgd. De volgende band stond alweer klaar om te spelen en er werd heel veel gedanst. Het was ongeveer 30 graden op het prachtige terras, en de gasten en het bruidspaar genoten volop.

Om 18.00 uur werd het tapasbuffet geopend en er werd heerlijk op het terras gegeten. Tot 19.30 uur heeft de band gespeeld en om 19.45 nam het bruidspaar afscheid van haar gasten en werd het bruidspaar naar de bruidssuite gebracht. Het feest was voorbij, maar voor de gasten wachtte er nog een laatste verassing. Op weg naar de bus – deze wandeling duurde ongeveer 10 minuten – stond een ijscoman die iedereen een heerlijk ijsje aanbood.

Een perfecte dag op een perfect eiland, voor een heel leuk bruidspaar met hele gezellige gasten. 

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Get Adobe Flash player