Bruiloft Liedjes Top 10

Ik ben gek op muziek. Heb jaren in een bandje gezongen waarbij we ook op bruiloften optraden. Als zangeres en als weddingplanner weet ik als geen ander dat de juiste muziek een trouwfeest de perfecte sfeer kan geven! Als je gaat trouwen wil je muziek hebben die bij een huwelijksfeest past. Sommige liedjes kunnen op het lijf geschreven zijn. Voor de één is het kiezen van bruiloft liedjes makkelijker dan voor de ander. Om sommigen van jullie een klein beetje op weg te helpen heb ik een top 10 samengesteld van prachtige bruiloft liedjes die op jullie feest gedraaid kunnen worden.

Top 10

1. just say yes – Snowppatrol

2. Heaven – Bryan Adams

3. My one and only love -Sting

4. Canon in D – Pachelbel

5. What A Wonderful World – Louis Amstrong

6. When A Man Loves A Woman – Percy Sledge

7. Beautiful Day – U2

9. You’re my best friend – Queen

10. (Everything I Do) I Do It For You – Bryan Adams

Dit lijstje is natuurlijk maar een kleine greep uit de geweldige bruiloft liedjes die bestaan. Er zijn tal van andere leuke nummertjes die geschikt zijn voor ieders bruiloft. Leuk om eens een volgende keer over te schrijven.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Get Adobe Flash player