Bruiloft van Arnold en Fiorella

Op 7 augustus  was het zover. Arnold en Fiorella, een bruidspaar waar ik de weddingplanner van mocht zijn, gingen trouwen. Bruid, bruidegom en naaste familieleden waren allen een beetje zenuwachtig voor alles wat op deze dag komen ging. Hoe zal het gaan lopen?  zal het allemaal goed gaan? Wat moet ik nu doen? Ben ik op tijd? Allemaal vragen die door hun hoofden spookten. Dat bruid en bruidegom nerveus zijn, dat is vanzelfsprekend. Maar toch ook wel logisch dat de naaste familie ook een tikje nerveus is. Voor hun is het ook een hele bijzondere dag. Het fijne van weddingplanner zijn is, dat bruidspaar en hun naaste familie het volledige vertrouwen in jou hebben. Omdat je met de situatie bekend bent, ben je dan ook in staat om iedereen gerust te stellen.

Van te voren is in overleg met het bruidspaar een draaiboek gemaakt. Heel handig. Iedere leverancier weet op deze manier wat van hem verwacht wordt en de weddingplanner houdt in de gaten of alles keurig volgens schema verloopt. Helaas is er op de trouwdag van Arnold en Fiorella behoorlijk wat regen gevallen. Juist op het moment dat er foto’s zouden worden gemaakt, of dat het bruidspaar in of uit de auto stapte, begon het extra hard te regenen.

Daar gaat een stuk van je draaiboek. Alles gaat dan toch een tikje anders. Voor de 6 ballonnen die opgelaten zouden worden, dat moest helaas een alternatief worden bedacht. Als het hoost van de regen, kan de bruid met haar prachtige jurk, ook in verband met de natte stoep, beter zo snel mogelijk een droog plekje zoeken. De groepsfoto die voor het Huisduinerkerkje zou worden gemaakt, werd nu gemaakt binnen in het restaurant, want ook dat was door de plensbui onmogelijk geworden.

Ondanks het slechte weer, is hun trouwdag toch een groot succes geworden. Het humeur van het bruidspaar en hun gasten heeft er absoluut niet onder geleden.

Aan het einde van de trouwdag hebben zowel bruidspaar als naaste familie en vrienden mij bedankt voor mijn inzet. Hun gezichten spraken boekdelen. Ze hebben echt genoten.

Met een moe maar voldaan gevoel, stap ik in mijn auto, bel ik mijn lief dat ondanks de natte dag de missie geslaagd is en rijd ik naar huis.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Get Adobe Flash player