Beach Wedding van Victor en Karen

Op vrijdag 13 augustus 2010 was het zo ver. Victor en zijn Karen zouden elkaar het ja-woord geven. Dit bruidspaar wilde graag een beach wedding with a touch of blue. Dit betekende dat aan de gasten gevraagd was om iets blauws (bij zich) te dragen op hun grote dag.  De plechtigheid vond plaats midden op het strand. Ongeveer 175 mensen waren getuigen van dit huwelijk. Het was echt een voorrecht om weddingplanner van Victor en Karen te zijn. Op het strand trouwen en ook nog een thema. Een heerlijke opdracht voor een weddingplanner. Niets was standaard.  Ongeveer een jaar geleden heeft het bruidspaar mij ingeschakeld. Veel ideeën zijn er over de tafel geschoven. Alles is met veel zorg samen met het bruidspaar uitgezocht. Als ambtenaar van de burgerlijke stand hebben zij gekozen voor Jelle Kuiper, een “babs” die ook nog eens cabaratier is. Een hele leuke, maar vooral komische combinatie. Ook hebben zij gekozen voor een DJ samen met een saxafonist. De toast moest natuurlijk blauw zijn. Overal op de trouwlocatie en de feestlocatie was blauwe decoratie te zien. Blauwe linten om de witte stoelen die op het strand stonden tijdens de plechtigheid, blauwe lampionnen, tule, ballonnen.

Het bruidspaar kwam het strand op samen met een Antiliaanse brassband. Allemaal jongens met trommels. Dit zorgde voor een hele vrolijke sfeer.
Nadat Jelle Kuiper het bruidspaar op een hele leuke manier had getrouwd, kwam de toast. Het was een prachtig gezicht om die 175 blauwe glazen in de lucht te zien. Op de maat van “I got a feeling” van de Black eyed peas liep het bruidspaar naar het strandpaviljoen Beachclub De Citadel waar het feest gevierd zou worden. Terwijl het bruidspaar de trap van het strandpaviljoen oploopt, neemt de DJ de leiding en start, zoals het bruidspaar wenste, direct het feest.

Het was een geweldig feest. Veel gasten waren onder de indruk zoals deze bruiloft in elkaar is gezet. Meerdere malen heb ik gehoord dat dit de mooiste bruiloft is die zij meegemaakt hebben. Het is natuurlijk flink aanpoten op zo’n dag, maar als het resultaat er mag zijn en het bruidspaar en de gasten zijn gelukkig, is mijn missie weer geslaagd.

Mijn lief was vandaag mijn assistent. Wat heeft hij samen met Sabine, mijn collega weddingplanner hard moeten werken om alles in goede banen te leiden. Toen wij ‘s nachts thuiskwamen ploften wij uitgeput op de bank. Welcome to my world zei ik tegen hem. Wij glimlachten naar elkaar en toastten samen  op nog veel meer van deze geslaagde bruiloften.

Als gediplomeerd weddingplanner van Celestial Weddings verzorg ik de complete organisatie van jullie huwelijksdag. Geïnteresseerd? Vrijblijvend kennismaken? Of gewoon meteen jullie trouwdatum reserveren? Neem gerust contact op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Deel

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Beach Wedding van Victor en Karen”

 1. Jessica says:

  Hey Astrid,

  Wat een geweldige bruiloft moet dit geweest zijn. Het ziet er piekfijn uit. Ondanks dat wij nog niet in de nabije toekomst trouwplannen hebben, zijn wij het er wel over eens dat als het ooit zover is wij jou echt wel willen inschakelen. Onze klik in de grote kerk Alkmaar heeft bij ons allebei een goede indruk achtergelaten. We hebben er nog in de late uurtjes over gepraat. Dus in ieder geval bedankt voor het ontzettende leuke gesprek en als het zover is (als hij op z’n knietjes gaat 😉 natuurlijk), dan nemen wij contact met jou op.

  Groetjes,
  Jessica en Rory (het indonesische koppel met de kinderwagen)

 2. Eliete says:

  Hello,

  I’m following you on twitter so I came here for the first time to know your web site and your blog!
  What a nice place 😉 and what a beautiful wedding, great pictures.

  groetjes

  Eliete
  Ateliete® TROUWtaartTOPPERS

Leave a Reply

Get Adobe Flash player